Wilo keringető szivattyú ipari és háztartási felhasználásra

A fűtési keringető szivattyút ipari és háztartási felhasználásra tökéletesen lehet alkalmazni.

Felhasználási területük szerint lehetnek

Kezelőbarát felületüknek köszönhetően alkalmazásuk rendkívül egyszerű. Gyakorlatilag karbantartást egyáltalán nem igényelnek, anélkül is maximális hatékonysággal működtethetők.

A fűtési keringető szivattyú feladata a rendszer által használt víz egyenletes keringtetése. Ezzel a készülékkel kivitelezhető a házak és irodák egyenletes fűtése.

A Wilo kiváló minőségű szivattyúi hosszú élettartamuknak köszönhetően remek megoldást kínál akár háztartási akár ipari célra kívánjuk használni.

Wilo Yonos Maxo

A karima átmérő és a szállítómagassági tartomány választható. Az ár a szállítási tartomány méretétől függ. Van mód a készülék lágy indítására, valamint integrált motorvédelemmel van ellátva. A LED kijelzőn könnyen leolvashatók az adott értékek.

Wilo Startos

A Wilo Startos nedves tengelyű keringető szivattyú remek megoldást kínál tetszőleges rendszerű melegvizes fűtések, klímaberendezések, zárt hűtőkörök, ipari keringető rendszerek működtetéséhez. Kiemelésre érdemes tulajdonsága az éjjel nappali hőfokvezérlés. LED kijelzője lehetővé teszi az adatok könnyű ellenőrzését. A Wilo Startos szivattyú beállítása egyszerű és könnyen karbantartható.

Wilo Yonos Pico

Nedvestengelyű cirkulációs szivattyú, amely beépített elektronikus teljesítményszabályozással van ellátva. A fordulatszám és a fokozatok szabályozhatók, akár kézi beállítással is. Gyorsan és egyszerűen telepíthető és gazdaságosan működtethető.

Fűtési szivattyú halk üzemmód

A Wilo cég szivattyúinak egyik fontos sajátossága az alacsony zajszint, amely az egyedi beépített csapágyaknak köszönhető. Ha ezt a típust választja akkor zavartalan és csendes működést választ.

Biztonságos működés

A keringető szivattyúkba beépített védelmi rendszer megakadályozza a víz nélküli indítást, így működése minden esetben biztonságos. A Wilo szivattyúk megfelelnek minden előírásnak és szabványnak, bárhol is használjuk megbízható készüléket választunk. A legújabb modern készülékek akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról is egyszerűen beállíthatók, üzemeltethetők. Ezen tulajdonságánál fogva okos otthonba is beépíthetők. Ön maximális biztonságban érezheti magát akkor is amikor otthonától távol van, mert könnyedén felügyelheti készülékeit akár a mobiltelefonjáról is.

Környezetbarát keringető szivattyú

Egyik nagy előnye a Wilo szivattyúknak, hogy rendkívüli energiatakarékos és környezetkímélő. Ez ma már remélhetőleg mindenki számára fontossá vált. Ezekkel az innovatív szivattyúkkal a környezetvédelem mellett jelentős megtakarítást érhetünk el a gazdaságos működtetés miatt. A nagy teljesítményű motornak és a hidraulikájának köszönhetően a termék ára akár két éven belül visszatérülhet.

Fűtési szivattyú típusjel magyarázat

  • Fűtési szivattyú alkalmazás: -20 °C….+110 °C használható hűtési és fűtési rendszerhez egyaránt.
  • Környezeti hőmérséklet: -20 °C….+40 °C maximális tárolási hőmérséklet
  • Szerkezeti anyagok: a szivattyúház és a járókerék anyagának feltüntetése
  • Q-limit: A maximális térfogatáramot korlátozza
  • Day and Night control: automatikus éjjel-nappali hőfokvezérlés
  • 1-6/1-4/ : Névleges szállítómagassági tartomány
  • 25/30/50 -Névleges csatlakozó méret
  • Zöld gomb technológia: Gyors beállítás, egyszerű telepítés
  • EC motor- Alacsony energia fogyasztás

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük