Categories: Uncategorized

Wilo használati melegvíz keringető szivattyú

Ma már elképzelhetetlen lenne a számunkra, hogy megnyitjuk a csapot az otthonunkban vagy a munkahelyünkön és nem folyik a víz. Természetes a számunkra, hogy a víz, jelen van és csupán a csapot kell megnyitnunk a használatához. A környezetvédelmi és a víztakarékossági szempontokat figyelembe véve nem csupán használni kell, hanem vigyázni is rá. A vízvezeték rendszerek ma már minden család életét megkönnyítik és egyre korszerűbbek.

A vízcsapot megnyitva kb. 50-60 másodpercet kell várakoznunk, mire megérkezik a meleg víz a csövekből. Eközben észrevétlenül sok-sok liter értékes vizet vesztegetünk el. Ez gazdasági és környezetvédelmi szempontból is hátrányos. A megoldás a használati melegvíz-keringető szivattyú, amely nem csupán családi házak, hanem bérházak és ipari létesítmények számára is ideális megoldás. A szivattyú használatával értékes időt és forintokat takaríthatunk meg.

Korszerűség, megbízhatóság

A korszerűséghez hozzátartoznak a megfelelő Wilo használati melegvíz keringető szivattyúk is. A Wilo márkanév garancia a megbízható minőségre és a víztakarékosságot is megvalósíthatjuk a segítségével. A Wilo szivattyúval rövid időn belül szükségtelen pazarlás nélkül jutunk melegvízhez. A víztakarékosság mellett időt is spórolhatunk a segítségével, ami napjainkban igen nagy értékké vált. A Wilo használati melegvíz szivattyúk mind lakossági mind ipari célra nyugodt lelkiismerettel ajánlhatók. Időtálló minőség, korszerű, energiatakarékos kivitel. Bármilyen teljesítményű szivattyúra is van szükségünk a Wilo készülékei között biztosan megtaláljuk az ideálisat.

Gyorsaság, hatékonyság

A melegvíz keringető szivattyú rendszer lehetővé teszi a víz megfelelő hőmérsékletű legyen és a kívánt mennyiségben érkezzen a felhasználás helyére a csap megnyitását követően azonnal. Ezzel biztosítja a mindennapok során a komfortos körülményeket. Mindamellett, hogy időt takarítunk meg minden egyes alkalommal amikor megnyitjuk a csapot és nem kell várakoznunk a meleg vízre jelentős mennyiségű vizet is megtakarítunk.

A szivattyú elsődleges feladata, hogy a megfelelő módon folyamatosan keringtesse a meleg vizet az elosztórendszerben. Ennek köszönhetően folyamatosan a rendelkezésünkre áll a meleg víz és a víztakarékosságon -napi 15-20 liter vizet jelenthet- rövid idő alatt megtérül a szivattyúba fektetett pénz.

Egy családi házban magas elvárásokat támasztunk a szivattyúval szemben. Nem csupán kiváló minőségű kell, hogy legyen, de elvárás a tartósság, takarékosság, megbízhatóság, költséghatékonyság és emellett csendesnek is kell, lennie. Ha a Wilo készülékei közül választunk nem foghatunk mellé. Garantáltan teljesíteni fogják a hozzájuk fűzött reményeket.

andrea

Recent Posts

A házi vízmű felépítése és működése

A házi vízmű alkalmas nem csupán kisebb nyaralók, hanem családi házak teles vízellátására. Olyan helyeken,…

2 év ago

Nyomásfokozás Wilo szivattyúval

Olyan helyeken, ahol a felhasználási célra nem elegendő a közcsőben lévő nyomás ott nyomásfokozással lehet…

2 év ago

A megfelelő szivattyú kiválasztásához szakemberre van szükség

Sajnos elég gyakran hallunk olyan balul sikerült vásárlásokról, beruházásokról, amikoris már a tervezés során homokszem…

2 év ago

A szivattyú tavaszi beüzemelése

A szivattyú téliesítése azaz a téli időjárásra való felkészítése elengedhetetlenül fontos a hibátlan működés hosszútávú…

2 év ago

Szennyvízszivattyú háztartási vagy ipari célokra

Háztartási vagy ipari szennyvizek szivattyúzásához kiváló megoldást nyújtanak a Wilo szennyvízszivattyúk, amelyek megbízható és sokoldalú…

2 év ago

Wilo keringető szivattyú ipari és háztartási felhasználásra

A fűtési keringető szivattyút ipari és háztartási felhasználásra tökéletesen lehet alkalmazni. Felhasználási területük szerint lehetnek…

2 év ago